21 Şubat 2014 Cuma

Goley Kart Sistemi

Merhaba değerli, Goley oyuncu kartları hakkında bilgi almak isteyen değerli goley severleri, goley'de kullanılan bir çok oyuncu var ve bu oyuncu kartlarının rengine göre özel, ender, normal, uzman ve son olarak süper. olarak 5.çeşit kart mevcuttur. bu kartlar hakkında sizlere bilgi vermeye çalışacağım...


Normal kart örneği

Goley Kart
Özel kart örneği
Goley Kart
Ender kart örneği

Goley Kart
Uzman kart örneği
Goley Kart
Süper kart örneği
Goley Kart
Goley Kart
Geçelim goley'deki diğer kartlara bu kartlar Teknik Ekip Kartları, Ekipman kartları ve Anblemler olarak 3 gruba ayrılır.

Teknik ekip kartları:
Teknik direktür takım için önemlidir çünki bazen'de olsa takımı zafer'e doğru taşıyabilir. Teknik Ekip Kart'ı Neye Yarar Bu Kart Oyuncularının Kazanma Oranın %1 ve %5 oranda çoğaltır buda ok büyük bir orandır. 
Goley Kart
Ekipman Kartları
Ekipman kartları'nı satın aldınız veyahutta kazandınız bu ekipman kartları sizin oyuncularınız'ın yeteneklerine yarar. peki bu ekipman kartlarını nerde bulurum diye sorabilirsiniz bu ekipman kartları Kart Yönetimin'den bulabilirsiniz. 


AMBLEMLER
Goley'de yer alan amblemler; oyuncu ve teknik direktör kartları gibi 5 seviyeye ayrılır. Amblem kartlarının ön yüzünde ofansif, defansif, güç, hız, teknik, zihin yetenekleri bulunur. Amblemlerin hangi seneye ve hangi takıma ait olduğunu buradan görebilirsiniz. Kartın arka tarafında ise, ambleminizin yıldız etkisini görebilirsiniz. Yıldız etkisinde aynı yıla ve aynı takım amblemine ait futbolcuları takımınıza aldığınız takdirde kadronuz güçlenir. Ayrıca amblemler futbolcularınızın forma renklerini de belirler.
İşte amblemlerin seviyeleri;
NORMAL:


ÖZEL:


ENDER:


UZMAN:


SÜPER

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Goley İndirdikten Sonra Lütfen Yorum Bırakınız !